header image

M-am dezobisnuit de Weblog…

Posted by: | 17 noiembrie 2011 | 2 Comments |

Cu ani in urma aici intram prima data, imediat dupa ce deschideam calculatorul…acum este de domeniul trecutului…

Status FB de azi: “Cei care concep slogan-urile publicitare vor sa ne demonstreze ca femeile care pandesc reducerile la un nou aparut supermarket sunt proaste, caci ele se bucura de ardei kapia la 4,99 cand in piata sunt 1-2 lei/kg, iar acum vor sa faca din ” pomelo ” la 4 lei/kg gem si dulceatza. Mai oameni buni, pe ce lume traiti? Mai iesiti in viata reala din turnul de fildes!”

Status FB de ieri: “Recunosc faptul ca noi in familie obisnuim sa ne salutam sarutandu-ne o data, de doua, sau chiar de trei ori…astazi am reusit insa un record: am starnit gelozia unui “stol” de femei care se plangeau in gura mare la metrou ca n-au mai fost sarutate de mult timp de barbatii lor. Sa ma simt vinovata? :) Aveam si un buchet de crizanteme sidefii, tufanele galbene si bordo…deci eram de doua ori “guilty” :)

Pictez de cinci luni de zile, ceea ce ma relaxeaza foarte mult.

Share and Enjoy:
under: life, viata, weblog.ro, women

2 Comments

 1. By: Dinu on 15 ianuarie 2012 at 0:19      

  “Cu ani in urma aici intram prima data, imediat dupa ce deschideam calculatorul…acum este de domeniul trecutului…”.

  Păcat. A fost frumos în mahalaua noastră
  de-altădată… în webloagă. Apoi a venit “revoluţia” aia cu “schimbarea la faţă” a WB, când am pierdut cu mutatu` însemnări, poze dar mai ales prieteni. Unii au rămas. Alţii au închis taraba şi-au migrat. Am plecat pe WordPress, pe Netlog, pe Blogspot, iar acum ne-am stabilizat pe Facebook. Dar n-am putut uita niciodată de unde-am plecat.
  Ce mai faci Grinfildo, ce mai şti din vechile noastre cunoştinţe? Cine dintre vechii weblogişti şi weblogiste mai e pe feribucă?

  Dinu. Fost Desculţ-007.

 2. By: greenfield on 8 mai 2012 at 6:13      

  Acum am descoperit comentariul…cam tarziu, nu-i asa? :)

Leave a response


Your response:

(insereaza codul din stanga)

Categories

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X